بیلبورد

معاون دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: رسانه های محیطی یک رسانه سلطه گر محسوب می شوند زیرا می توانید کانال رسانه ای مانند تلویزیون یا رادیو را تغییر دهید تا تحت تاثیر پیام تبلیغاتی نباشید.

به گزارش ، برنامه «گفت و گوی فرهنگی» رادیو گفت و گو با موضوع بیلبوردهای تبلیغاتی و استانداردهای لازم و با حضور دکتر مسعود اسعدی معاون دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روانه آنتن شد.

دکتر مسعود اسعدی در آغاز با اشاره به اینکه تبلیغات محیطی سابقه دیرینه دارد، گفت: سنگ چین هایی که در تپه ها که گاهی کاربردهای نظامی نیز داشت، نوعی تبلیغات محیطی محسوب می شدند.

وی اشاره کرد: امروز شاید بیش از صد رسانه محیطی در کشور داشته باشیم و شاید تنها رسانه ای که در کشور وجود ندارد، استفاده از هواپیما است که فعلا در ایران وجود ندارد اما در هر صورت رسانه های محیطی یکی از پر کاربردترین رسانه ها در طول تاریخ از جمله تاریخ ایران بوده است.

وی درباره بیلبوردهای تبلیغاتی نیز اظهار کرد: بیلبوردها از سال ۶۹ بود که در تهران مورد استفاده قرار گرفت. سازه های این بیلبوردها توسط شرکت های تبلیغاتی ساخته شد و بعدها رسانه های محیطی دیگر نیز اضافه شدند از جمله اتوبوس که روی بدنه آنها از تبلیغات استفاده می شود.

معاون دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره استانداردها و قوانین مربوط به تبلیغات محیطی به ویژه بیلبوردها بیان کرد: از سال ۶۹ قوانینی در ارتباط با پیام های تبلیغاتی، به تصویب مراجع قانون گذار رسید. در سال ۱۳۸۸ نیز شورای عالی انقلاب فرهنگی قانون خاصی با عنوان سیاست ها و ضوابط تبلیغات محیطی را به تصویب رساند تا استانداردهای خود سازه و بیلبورد و همچنین استاندارد پیام های تبلیغاتی ساماندهی شوند.

وی با بیان اینکه تبلیغات رسانه های محیطی در ایران چند متولی دارد، عنوان کرد: در حوزه شهری، متولی تبلیغات، شهرداری و در تهران سازمان زیباسازی است که سازه های مختلف را نظارت می کنند و بایدها و نبایدها را این سازمان تعیین می کند. اما در ارتباط با تبلیغات محیطی در اماکن ورزشی، فدراسیون ها متولی هستند و در جاده ها نیز سازمان حمل و نقل جاده ای تولیت تبلیغات محیطی را بر عهده دارند.

اسعدی همچنین از انجام پژوهش در حوزه تبلیغات محیطی گفت و بیان کرد: در شهر تهران در خصوص استانداردها و بایدها و نبایدهای یک سازه و محل نصب آن توسط سازمان زیباسازی پژوهش هایی انجام شده است.

وی درباره محتوای بیلبوردهای تبلیغاتی گفت: هر نوع پیامی که بخواهد در بیلبوردها منتشر شود، تحت نظارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در واقع محتوا باید به تائید این وزارت خانه برسد.

معاون دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: رسانه های محیطی به ویژه بیلبوردهای تبلیغاتی یک رسانه سلطه گر محسوب می شوند، زیرا شما می توانید کانال رسانه ای مانند تلویزیون یا رادیو را تغییر دهید تا تحت تاثیر پیام تبلیغاتی نباشید اما نمی تواند تبلیغات بیلبورد را تغییر دهید.



تماس با 118 بیلبورد

بیلبورد
وبسایت اصلی شرکت: SONIZ.CO
بیلبورد
دفتر مرکزی: 021-22050118
بیلبورد
دفتر پشتیبانی: 021-56 21 56 21
بیلبورد
مسئول رزرو : 09190 110109
بیلبورد
ایمیل: info[at]118billboard.ir
بیلبورد
دفتر مرکزی: تهران . پاسداران . نگارستان 4 . پلاک 28 . واحد 9